Wednesday, June 22, 2011

Cara Meningkatkan Saiz Payudara Tanpa Pembedahan

Artikel ini merupakan penerokaan alternatif anda untuk meningkatkan saiz payudara anda tanpa pembedahan kosmetik (juga dikenali sebagai implan payudara )
Percaya atau tidak, walaupun kebanyakan doktor perubatan dan pakar bedah plastik akan memberitahu anda tidak mungkin, ramai wanita yang berjaya meningkatkan saiz payudara mereka melalui cara lain selain pembedahan plastik. Artikel ini meneroka cara-cara berbeza wanita dilaporkan telah berjaya dengan tanpa pembedahan plastik mereka dapat menambahkankan saiz payudara mereka, meningkatkan nada payudara dan ketegangan, dan membuatkan ia kelihatan keseluruhan penuh dan lebih bustline menarik melalui cara semulajadi.

Salah satu tanggapan biasa mengenai peningkatan payudara semulajadi adalah bahawa ia hanya akan mengambil minggu atau beberapa bulan untuk mendapatkan keputusan seperti saiz 1-2 cawan. Ini cukup mudah, tidak berlaku paling kerap kerana kebanyakan wanita yang boleh dilakukan lebih banyak kejayaan dalam secara semulajadi meningkatkan saiz payudara mereka tidak melihat keputusan besar untuk mana-mana sahaja dari bulan 6-12. Juga, adalah penting bahawa payudara kanan semulajadi peningkatan produk dipilih.

Sesetengah wanita boleh bertindak balas terhadap satu produk atau kaedah, sementara wanita lain tidak boleh bertindak balas sama sekali. Kerana badan semua orang dan kimia didalam adalah pelbagai, ia adalah mustahil untuk menjamin satu produk tunggal akan dapat bekerjsama dengan baik dengan semua orang.

Berikut adalah beberapa cara anda boleh menambahkan saiz payudara anda tanpa pembedahan:

* Herba semula jadi supplemen untuk penambahan payudara - Terdapat beberapa formula yang baik di luar sana yang benar-benar akan berhasil dengan baik apabila digunakan dalam satu tempoh masa dan di samping mematuhi tips dan cadangan yang ditemui pada tips kami untuk halaman pertumbuhan maksima. Beberapa formula yang ditawarkan di luar sana benar-benar tidak boleh dipakai, atau sebenarnya itu tidak seimbang, mereka boleh mewujudkan lebih banyak masalah berbanding ia adalah berbalaoi, jadi pastikan anda memilih produk yang bereputasi dengan beberapa keterangan untuk menyokong teori tersebut.

* Pam payudara atau sistem vakum - JIka sekarang anda telah mencari jalan untuk meningkatkan secara semulajadi bustline anda, anda mungkin mencari beberapa jenis pam payudara atau produk vakum yang dapat membantu untuk meningkatkan saiz payudara. Dan di antara mereka benar-benar berhasil. Cuma kadang-kadang, ada yang tidak yakin dan tidak berapa selesa dengan cara ini.

* Hypnosis - Hypnosis pita menggunakan kaedah kuasa minda dan minda ke atas perkara telah dinobatkan sebagai satu cara semulajadi saiz payudara bertambah. Sudah ada beberapa kisah kejayaan, tetapi pendekatan dengan berhati-hati, kerana tidak ada cukup bukti atau sangkaan semata-mata menunjuk kepada fakta bahawa ini telah bekerja untuk wanita yang cukup belum difikirkan ia layak publisiti.

* Urutan payudara - Urutan payudara untuk membesarkan dan menegangkan payudara, terutama sekali apabila digabungkan dengan losyen untuk menegagng atau membesarkan payudara, serums atau krim, serta makanan tambahan herba lisan, mungkin telah ditunjukkan janji yang paling berkesan. Berbeza dengan kebanyakan profesional perubatan, anda akan melihat beberapa forum yang khusus kepada peningkatan payudara semula jadi di mana sebenar, setiap wanita hari berkongsi pengalaman mereka, baik dan buruk, berjaya dan tidak berjaya, dengan kaedah-kaedah dan pelbagai produk.

3 cara diatas iaitu Supplemen, Pam payudara, dan juga massage boleh berhasil dengan baik untuk membesarkan dan menegangkan payudara; cuma ia perlukan masa, kesabaran dan juga keyakinan.

3 comments:

Anonymous said...

Hai, I berumur 34tahun and breast size only a 32A. It is very depressing. Does anyone know any make up tips to make them look bigger?

Mia Amira said...

Salam, i am the moderator..i just suggest you try to go this website, http://www.simply-siti.com

littlelady said...

breast massage really helps enlarge the breasts.plus, they'll become firmer.i slalu wat pas mandi ngn baby oil.do it every nyte n skg dh jd habit.mmg nmpk hasil.sume org ty mkn ubat ke.x sangka lak massage mmg jd.cuma kena sbr la.hehe

Related Posts with Thumbnails

How much do you know about Breasts? Pledge for Women

How much do you know about Breasts? Pledge for Women


How much do you know about Breasts? Pledge for Women profile image

Did you know that breast cancer is the No. 1 cause of cancer deaths among women in Malaysia? To contribute towards the future of women, all you need to do is fill in your name, email and pledge!

1 in 20 women in Malaysia has a risk of getting breast cancer in their lifetime? How much do you know about genital warts and HPV? Isn't it scary that it occurs among men and women aged 18-28 years and the prevalence is rising in younger age group (e.g., 15-19), and elderly individuals?


The Passionately You Cervical & Breast Cancer Awareness Campaign is a voluntary collaboration between Assunta Hospital, Asia Assistance, Jaya One and PJ Live Arts founded to encourage the community to support the cause for cervical & breast cancer awareness and early detection. It also helps raise funds for the Community Treatment Program at Assunta Hospital that provides aid to cancer patients from the low income group.

Help raise 6,000 pledges by 22nd of October 2011 by submitting your pledge and spreading awareness to your friends, joining celebrities such as Amber Chia, Niki Cheong, Farah Fauzana and former Miss Malaysia and cancer survivor Genevieve Sambhi! To make things even better, you might even get to win a 32” Panasonic LCD TV if you get all your friends to pledge as well... so what are you waiting for? Pledge now!